Istraživanje
107
Pesimizam je dobar za zdravlje
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e i ja svasta citam ...
Ima li još šta iz masonske ordinacije da nam pohvale kako je dobro?
Od zivota i treba ocekivati puno i imati ambicije.Barem si pokusao.Oni koji se nicemu ne nadaju zive u zemljama poput Bosne i zivot protrace.
btw tito je bio masonjara
ahahaha kakva nebuloza!!! budite nesretni i zivjet cete duze?!
i vi mi iz Klix-a opasno pocinjete nervirati objavljivanjem svakakvih gluposti.
pa jel dobar ili nije? prvo izbacujete clanak da nije, pa sad da jeste? koga vi kopirate vise?
ti vec spadas u drugu grupu pacijenata, necemo skretati s teme
yebo pesimiste, ko ce ih trpiti pored sebe
onda mi iz BiH bi trebali duze zivit od zapadne evrope... e moj KIX
@lea meni su od masona jedino gore ove sarajevske i tuzlanske k.u.r.v.i.c.e kao ti, što hrane pse po kojekakvim azilima i na osnovu toga uzimaju pare od poštenog svijeta. Maaaarššššš!!!!
lea je mason
iz licnog iskustva znam dokle me je moja ambicija dovela..kad puno ocekujes od zivota, dobijes samo jedno permanentno nezadovoljstvo i potistenost! ne bude u zivotu sve onako kako zamislis, ne mozes nista planirat u tom je stvar! ima logike da onaj ko se nicemu ne nada da ga puno manje glava boli!
jedino sto vise mrzim od ovih kvazi naucnika su ovi paranoici sto vide masone u svakoj p*i*z*d*i m*a*t*e*r*i*n*o*j
uskoro će nas ubjeđivati a je zdravo biti siromašan i gladan, promzao zbog lošeg grijanja,.... seri-seri- moj golube bijeli.
sto bi u "mom selu" rekli, ne dipr, a u hercegovini sam cuo izraz, "ne kenjcaj".
ma hajte se više u PM i vi i vaše studije... bo vas ko vas izmisli... prošle sedmice ste pisali da je optimizam dobar za zdravlje a sad pesimizam... i što onaj prvi reče i ja svašta čitam...