Još nemaju zvanične nazive
0
Periodni sistem bogatiji za dva elementa
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej \"CRO\" jel ti se više dopada ovo: MUĆKANJE I ‘’BEZBJEDNJACI’’: Može se uočiti zabrinutost \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\". NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
Kada otkrijete 120 onda će sve biti lakše.
svi ste vi strucnjaci kompjuterasi, nista ovi naucnici ne znaju, sve su to masonska posla, svi stvaraju zavjeru oko tebe, a ti jadan samo na kompjuteru sjedis i nista drugo ne radis
... ako je omjer broja neutrona i protona previsok, meni je zaista teško zamisliti dugotrajnije postojanje takvih jegri bez stare dobre gravitacije kao što je slučaj sa onim što astronomi nazivaju \"neutronska zvijezda\" ...
Ja kažem Masoni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haarp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... tajne nuklearnih jezgri ... jel još uvijek ima onih koji vjeruju u postojanje grupacije izotopa koji eventualno sačinjavaju famozno \"ostrvo stabilnosti\" ???