Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmuni jedni. Nije kancer nego cancer. Vidi se da ste majmuni komentatatori.
hahaah vespect to you my fviend
KANCER hahahahahahaha Platite prevodioca da se više ne blamirate, ni vi ni SRNA. A i lektora. A za ovog Hercegovca: Baš je lijepo biti gazda sa-x sa po kile pameti.
Glavni uzrok nastajanja rupe u ozonskom omotaču je emitovanje štetnih gasova. tako je to kad danas svako i svasta la-prda :)
Vupa u ozonu, Vadikavi u pavamentu!
@mostar Tebi je hercegovačko sunce izgleda udarilo u glavu. A možda je ta rupa došla do Mostara pa ti mozak popila. Mada će najprije biti da si se rodio bez mozga. Ma nije bitno. Bitno je da bezveze ovdje prosipaš proljev preko svoje tastature.
@ja otvori svoj portal i pisi razumljivo tim koji nisu u fancy trendu, i vjerujem nemaju ni racunar ni zelju da ga imaju.
...aaaaaaaaahahahahahahahahahaha...sjajno!!!
Kancer = rak za one koji nisu u fensi trendu i ne spikaju engleski. Sa-x, pa pobogu ljudi ima li iko tamo da pročita ove tekstove koje prepisujete prije objave?