Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj Bosne pravi tamni vilajet kao suprotnost ostaloj Europi
"tamni" smo mi u metaforickom smislu, ali ostale zemlje puno vise sjaje od nas
nije ni hrvatska odmakla
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Fejk ko kuca... to nigdje u evropi ni oblaka nije bilo, hajd ne serite... i vi svasta objavljujete
i usput nije u cijeloj evropi nova godina u isto vrijeme
a jesi ikad cuo za deep shooting?
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Coveku nista drugo ne ostaje nego da se nasmeje na ove komentare. Kad budete vise imali i radili a manje vodili prazne razgovore i manje gledali na pogresnu stranu i pricali sta bi bi bilo da je bilo onda ce se biti svetlije. Ali to je izvan dometa Sarajevskog vilajeta i sanjanja o necemu sto nikad nece biti. Sto rekose bila jednom jedna Jugoslavija a usko ce biti bila jednom jedna BiH. Nazalost za sve ali najteze za usijane glave iz Sarajeva.
Prelijepo je! Fantasticno.
ajde sta serete, ispate cela europa ima istu vremensku zonu haha
http://bakssuzz.MyOpportunityPlus.com/
Izgleda ko rak tkiva na rengenskom snimku. Opet ce qauri popiti laz ko pas s maslom. :)
Fake!
prelijepa slika
Najjači Emirati ba.Sretna Nova svima!
Sretna Nova godina uz animirani film šošona Fahre ! https://www.youtube.com/watch?v=B4msIAGbqwo
ma ovo je u photo shop-u nacrtano.
Šta je vama ljudi ba u Bosni narod nema para za hljeba a kamoli da kupuju rakete koje kostaju od 5-100 KM kod nas, ne samo kod nas nego haman cio "Balkan" kazem nemaju para za hljeba a kamoli da kupuju rakete da ispale u zrak i da gledaju kako mu pare pucaju, a u razvijenijim drzavama vidite da ima para a i raketa i zato je svijetlo druagcije ;)
F.A.K.E Fejk iz svemira se vidi. Kakvo je ono nepostojece veliko ostrvo izmedju Britanije I Norveske? Shetland ostrva su MNOOOGO manja I ne pruzaju onoliko,trebali bi na ovoj mapi izgledati ko jedna tacka,a ovo nesto veliko ko citava Engleska..dakle FAKE !
Evropa, i kad svijetli i u mraku uvijek najljepsa. Srecna Nova godina!
Fotošop.
Eno moje petarde.