Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
h.ebo vas i srbin i musliman vise, moze li ijedna vijest bez tog nacionalistickog s.ranja
Kako si samo zaostao. Egipćani uživali? Jašta su, uživali su pravo gradeći golim rukama (do smrti) piramide, za neke tadašnje dodike, tihiće, i slične...
DOBRO JE
Ja hocu da nam Hrvatska vrati more koje je uzela na prevaru. Po starim kartama se fino vidi da je more nase bosansko. http://goo.gl/VdzAT http://goo.gl/DPrci Ono malo ostrva sto je pripadalo Mletackoj republici je isto nase.
hahaha,znala sam! kladila sam se sama sa sobom da cu odmah nabasati na komentar \"garant je ovo ili garant je ono\",kako ste samo plitkoumni i zadojeni mrznjom,zalim vas sviju jer jer ste primitivniji od ovog ledenog covjeka od prije 5000 godina,smjesni ste:D
Ko.njino, ovo je najsačuvaniji leš iz tog perioda prije 5000g., tj. pronađen je u ledu, zato je tako zanimljiv, j.e.b.e.m. te u glavu tu g.lupu!!!!!!!
Covjek stekao vecu lsavu kao les, nego dok je ziv bio ...
Jes dok su on penjao planinom prije 5300 godina, egipćani su uživali u svojim novoizgrađenim kompleksom piramida i kazina.
Ja mislio da je Dzekina najstarija krv. :S
blize zoom :) http://j.gs/1663782/mypictures
brko brkane, moj omiljeni krkane.
Ja mislim da je bio musliman
sigurno je srbin