Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mekline je prevarantska firma. Apple da zna sta ovi nasi rade u Sarajevu (iz licnog iskustva govorim) ne bi se nikad sramotio pa njima dopustio da budu ovlašteni prodavači. Cak sam razmisljala da svoje neugodno iskustvo sa Mekline-om prijavim i opisem Apple-u putem emaila. Sramota!
To je super sve stvarno, al da li bi mi mogao neko reci od koliko se krece cijena jednog apple notebook-a , jer razmisljam ozbiljno o kupovini jednog notebook-a .. unaprijed se zahvaljujem
Sve je to divno i krasno , jos kada bi ozbiljno radili bilo bi dobro. Kao sto svi znamo ako kupimo neki apple proizvod nema veze u kojem gradu ili zemlji, apple garancija vrijedi sirom svijeta, SAMO NE KOD NAS U BIH. Odnosno kada nazovete mecline i pitate kazu da ne servisiraju apple proizvode koji nisu kupljeni u mecline-u. Sto je naravno cista glupost.Apple garancija vrijedi sirom svijeta i nedaj te se praviti budalama . U slucaju da dodzete u takvu situaciju da vam prave probleme u mecline-u fino posaljete mail Apple-u kazete kakav imate problem i vjeruj te sve ce biti rijeseno, jer oni moraju servisirati apple proizvode bez obzira na mejsto gdje je kupljena roba, inace nebi smijeli imati ni jednu apple naljepnicu niti bi se smijeli zvati \"ovlasteni apple distributer\".