{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Otvoren Apple Centar u Sarajevu

S
5.9.2005. u 19:24
0
3
Otvoren Apple Centar u Sarajevu
0
Otvoren Apple Centar u Sarajevu
Ovlašteni Apple prodavač MacLine otvorio je u ponedjeljak u Sarajevu prvi Apple Centar na području jugoistočne Evrope. Riječ je o maloprodajnom objektu u sklopu Akademije likovnih umjetnosti, u kojem će se kupci moći susresti sa Apple proizvodima.
"Apple Centar u samom centru Sarajeva, u prostorijama živopisne Akademije likovnih umjetnosti, je savršen ambijent za prodavnicu Apple proizvoda," riječi su Maglena Stipčevića, vlasnika i direktora MacLine. "Izrazito nam je drago što otvaramo prvi Apple Centar u regionu, dizajniran i opremljen prema Appple standardima, koji je veoma popularan širom svijeta."


Hands-on iskustvo Apple Centra pruža posjetiocima priliku da isprobaju cijelu liniju proizvoda Apple uključujući veoma popularne iPod proizvode za Mac i PC, kao i cijelu liniju Apple proizvoda notebook i desktop računara.


Odlike novog Apple Centra, koji se nalazi u ulici Obala Maka Dizdara 5, uključuju:

- dva nivoa gdje posjetioci mogu da kupuju i da se informišu o najnovijim Apple proizvodima i rješenjima, uključujući poseban dio koji se odnosi na muziku, filmove, fotografiju, te za profesionalce u oblasti dizajna i štampe

- službu za tehničku podršku, gdje posjetioci mogu da postavljaju pitanja ili da servisiraju proizvode

- odjeljak za software sa velikim brojem naslova za Mac

- odjeljak za iPod sa stanicama za slušanje i izborom dodatne opreme Apple-a i drugih proizvođača


"Što se tiče budućeg razbvoja prodajnog i profesionalnog tržišta Apple proizvoda u Bosni i Hercegovini, mi smo veoma optimistični zahvaljujući MacLine-ovom dugogodišnjem iskustvu prodaje i podrške Apple proizvoda i rješenja, te prepoznatljivom Apple izgledu i osjećaju jedinstvenog Apple Centra u regionu.", riječi su Drage Gajskog, direktora PCS - Apple IMC BiH, Hrvatska, SiG i Slovenija.

Fotogaleriju sa otvaranja Apple Centra u Sarajevu možete pogledati ovdje.

Apple predstavio iPod Nano

08.09.2005. u 17:46

Nokia i dalje na samom vrhu

05.09.2005. u 10:54
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: