Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo pobit sve pcele u manjem entitetu i pa da pocrkaju c3tnici
Samo vi podcjenjujte i smijite se. Pcele su uzrok proizvodnje preko 30% hrane u svijetu. Onog dana kad nestane pcela, nestace i hrane. A kad nema hrane, pocinje glad i ogromna svjetska kriza. A onda pocinju i ratovi. Pa se vi sad nastavite smijati.
\"novi vojni softver za analizu protona\", kud je novi softver, kud je voska upletena, kud negiraju opasnosti od pesticida i genetski modifikovane hrane, kud pozivaju na kupovinu \"antifungicida\", pa kao da mentalno zdrav čovjek povjeruje u ispravnost ovakvog istraživanja
I sta sada? Bice \"pcelinja gripa ili ludilo\" ove sezone jel??
@pcela - fina misao, i nimalo naivna kako to \"jes\" misli...
jes, zato je anstajn mrtav
Albert Ajnstajn je navodno nekad izjavio da od momenta kad pcele nestanu sa zemlje, covecanstvu ce preostati samo 4 godine zivota :)