Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ohohohhohohh..., ti moron nad moronima. I rodjena ti se majka kaje sto te je donijela na ovaj svijet. PS: ako je isla mtako los kao sto ga ti i takvi kao to predstavljate, kako objasnjavas cinjenicu da je to religija koja je zadnjih godina u najvecem usponu:))) Allahu akbar!
Da, i koji su to otkriveni uzroci?
ha ha.......mnogo ste mi duhoviti!!! Zna se zasto se krive teroristi , ne morate i na ovaj nacin ispoljavati svoje komplekse. Ko vam je kriv sto pripadate toj majmunskoj i agresivnoj religiji koja ne priznaje druge i zove ih nevjernicima!? Uostalom, da bi vi muslici nesto naudili NASI trebate biti malo pametniji! Vi mozete podmetati bombe pod kamile i arlaukajuci bacati molotovljeve koktele.
Alkaida sve kriva ....
cudo bozije pa nisu okrivili teroriste
a bilo je prije par 2-3 mjeseca cijela emisija o ovoj nesreci na discovery-u :) sta ces iz gresaka se uci ...