Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
piramida u visokom postoji ne jedna nego vise nije to nikakvo cudo to je sagrađeno pre 12000g. u svijetu postoji preko 100 000 piramida i na marsu su pronadjene tako da nemamo mi o tome sta pricati glupi smo mi za to da o tome raspravljamo
Sminka, kaze da bi do kraja godine ponudili za obilazak ! znaci, uzimanje para. A bosnjo odmah kaze, ma nije to Piramida u Visokom !!! cccc.....ako kontas care?
Najveći protivnici rada fondacije piramida sunca su upravo ljudi koji bi najviše mogli pozitivno uticat na promociju naših lokaliteta, ali eto, kod nas mora sve bit naopako pa i to.
samo te glupan može skontat, care. ne valjaj gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)