Putovanje bi koštalo 500.000 dolara
1
Osnivač SpaceX-a želi izgraditi koloniju na Marsu
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izetbegovic junior vec plac rezervis\'o
cudo bi bilo da commi ne ostavi komentar, pa covjece provedi makar jedan dan bez sarajevo iksa
Volim što živim u ovoj eri ljudskog razvoja ma koliko s*ebana bila :D Future is today! Samo da dočekam bar 80 godina da vidim dokle ćemo doći sa razvojem.
Republika Srpska zahteva povrat svojih vekovnih marsovskih ognjišta. Za sve proterane marsovske Srbe održaće se parastos u Crkvi prozirne kupole na južnom marsovskom polu.
NEMOGU DA VJERUJEM STVARNO RADI POMOCU OVE APLIKACIJE http://kakododati500tokenanatopelevn.webs.com/ SAM DOBIO 500 TOKENA NA TOP ELEVENU I TAKO UNAPRIJEDIO SVOJ TIM!! -POKUSAJ I TI !!-SVIMA PREPORUCUJEM OVU APLIKACIJU!!
ja vać počeo da štedim. ako i moji potomci nastave ovim tempom, mi ćemo prvi izlet do marsa moći napraviti kad već budu uspostavljene ljudske kolonije na alfa centauri
Predlažem da tamo, u jednom pravcu, pošaljemo naše političare i da nam se nikada više ne vrate.
nema sanse-i mars je sveta serpska zemlja-nista dok dodo ne odobri
na čemu je ovaj, gdje samo nabavlja vako dobru vutru? :(
ovako za sve ljubitelje naučne fantastike preporucujem knjige: -red mars -green mars -blue mars pisac Kim Stanley Robinson koji je pokupio sve moguce nagrade za trilogiju od Huga Nebule i dalje... Roman o marsu je opisan tako detaljno precizno i naravno zanimljivo da moze da posluzi kao pravi vodic ka koloniziranju marsa itd... svi ostali filmovi kao i ovaj text ovdje su crpili svoje planove iz te zbirke... pokusajte pronaci ko voli tematiku bit ce odusevljen!
TO infinity and beyond !
Te priče čitam od malih nogu, Nema od toga ništa STOP
@vela havle ...provedem vikendom...na vikendari ni neta ni tv-a :)
Commi care, je li ti ustajes od kompjutera ikako? o.O
Mozemo mi govoriti sta hocemo ali ovo je buducnost.... iako ja na taj mars ne bi sve i da me puskom tjeraju, lijepa moja planeta Zemlja.
To ti je iz onog filma Total Recall sa Arnoldom u glavnoj ulozi