Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li se ono kenja pogotovo kad ima proljev.
Bake, Dodo i Čovke se izujedali i sad zajedno i u dobru i u zlu
@HEJJdjedaMraza1 🤔🤣😂 Sve dok ih smrt ne rastavi i u paklu i raju ne sastavi.
Vise vrsta je poznato po tom, a medju njima i pelikani koji sisaju krv iz prsa svog roditelja. Nemojte sad poceti da tamanite slijepe miseve. 😕
U Sjevernoj Americi i njih, slijepe miseve, zahvatila epidemija nove bolesti, milioni u gomilama padaju u pecinama, tzv. (White-Nose Syndrome) syndrome bijelog nosa. Gljivicna bolest, prepoznatljiva po bijeloj brasnastoj mrlji na vrhu nosa zivotinje. Cekaj malo, dok i ovo 'preskoci' na covjeka, jos nije. Sve ima svoje mjesto i ulogu u ekosistemu. Ali, sismisu nista bez ... glogova kolca. Belaj-hajvance.
@BH_Faraon U Sjevernoj Americi je gro hrane GMO, i pcele tamo odumiru. Nije ni čudo.
Srbijanac koji se belji u kameru
Mislim da je ovo trenutno najomrazenije stvorenje na svijetu. Fuj gadova malenih
Srbijanac koji spava naopacke
Jbvs on
Najodvratnija životinja
najodvratnija sigurno ne, najfascinantnija da. nisu šišmiši krivi što debili od ljudi prave supu od njih