Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ne moze! Pa znate li vi koliko je satelita u kosmosu, koliko oko planete zemlje a koliko se razmililo po suncevom sistemu? Jeste li culi za otkrica u kvantnoj fizici ili za desifrovanje DNK? Ili vam je izvjestan jedino proces vjecitog naprdjivanja?
kamo srece da se ameri bave vise ovakvim istrazivanjima nego ratovima na ovoj nasoj lijepoj planeti
Valjda im nije dosta silovanja i ubistava na Zemlji, pa hoce da jos negdje izazovu, ali dzaba traze nista nece naci...Da je Bog dragi htio ne bi mi zivjeli na Zemlji, vec na Marsu, mjesecu, plutonu...itd
Pa da je tako Bog odredjivao zivjeli bi na Marsu, a ne na Zemlji! Ne treba cackati mecku... Nikad ne znas kad ce te glava zaboljeti!
OVO I DA JE ISTINA TO JE GRIJEH OD BOGA DZS.KOLIKO DANAS IMA GLADNIH A ON TOLIKO BACA ZA RATOVE I LAZI.
startrek :D live long and prosper
heh, ljudi po marsu hodaju...a mi po zemlji ne znamo
Nemogu da vjerujem da ovdje pola upisa tipa "ovo je prevara"! 'Uhljupi' idu na Mars dok vi sjedite na guzici i palamudite ko mala djeca.
Ma upravu je Bakica navodno izgubili kontakt sa tom letjelicom ona ce ostat gore zauvjek,pokvarice se i tako se na kulturan nacin dere lova.
Ma lazu nas oni, nisu ni na Mjesecu bili, foto-montazice ostale dzidze,neko dere silnu lovu,sve su ovo snimci napravljeni na kompjuteru ili Zemlji, moraju nekako opravdat lovu koju pokradu...
Eto, sad se Opportunity može naći sa svojim pajdom evropljaninom koji je sletio na istu stranu. Uh.. samo da ne pomisli da je to marsovac umjesto njegov evropski kolega - bilo bi frke.
Ovi "uhljupi" zarade za godinu dana vise nego sto vecina nas za cijeli zivot.
Vidi ovih uhljupa na zadnjoj slicici !
Tehnologija dostiže svoj vrhunac stvaralaštva . Najbolje što će se moći dogoditi da postave primarnu vegetaciju za stvaranje ozonskog omotača po mojoj procijeni to će biti dug proces no i dalje smatram da je to moguće jer mars posvim kvalitetama odgovara zemlji koja je vjerojatno bila ista prije mnogo miliona godina. Od napretka nerreba odustajati samo naprijed u osvajanju onoga što je nekad bila samo teorija .
Lazu sinko to su nedje snimili u NE-VADI... A u zadnje vrijeme niko NI- DA STAVI...