Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novotarije
ne vjerujem vecina komentara osporava da su ljudi poslali letjelicu na mars, a neki od njih vjeruju da zivimo na ravnoj zemlji. ima li da u ista vjerujete osim u teorije zavjera?
A ti opet vjerujes u Bajke :-) Kad smo kod ravne zemlje gdje si vidio da je povrsina vode zakrivljena?
@evo ga, jos jedan ravnozemljaš :) ne mislim se ovdje raspravljati al ako hoces javi se privatno na fejs ili viber :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne mogu da presutim "istrazuje kamenja" jer mi usra ostatak clanka iz kojeg bih mozda mogao povezati nesto zanimljivo
Na Novom Zelandu 70'tih god je pronadjen ziv guster Tuatara za kojeg se smatralo da je izumro pre 135miliona god, a cije su FOSILE pronalazili. NAUCNICI vjeruju da nijedan FOSIL nije mladji od 135mil.god. Toliko o EVOLUCIJI i milionima god.
Sva je NAUKA EVOLUCIONISTICKA. I ne samo to. Ona odavno nije u sluzbi covjeka nego elite. Pokusavaju da isjrive cinjenice kako bi odrzali TEORIJU EVOLUCIJE, umijesto da tu TEORIJU prilagode cinjenicama. Cak to vise nije ni TEORIJA, nego se gura kao istina.
Vidi ga, nista se nije promijenio
Kad li je njemu iftar ? haha
ko ce meni platiti za koncesiju !?
Super vijest.
fotomontaza garant:)
nije ovo vidjelo Marsa
Nek si ti vidio
@Laniakea novotarije bona
ova slikaje napravljena u pustinji
ovo uopste nije fotografija, nego ilustracija nastala u kompjuteru (to i pise ispod ilustracije)
Mars je disk
mjesec je disk
Bosna je USB 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)