Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevalja to... BOG je tako odredio da gen MDTH mutira i da izaziva rak. Sta ti doktori misle?
\"Okriven gen koji uzrokuje rak dojke\" Clanak je tako povrsinski napisan da ce obicni citatelj pomisliti da su zene rodjene sa izvjesnim genima podlozne raku dojke. Opet novinarska posla. Svaki rak je posljedica nekog MUTIRANOG gena u celiji. Mutacije su uzrokovane slobodnim radikalima (nije Seselj, nego npr. OH-). Slobodni radikali u samom tijelu su uzrokovani disanjem i radijacijom. Sasvim je sigurno da se mogu unijeti i hranom i vodom. Antioksidanti ne pomazu koliko se prica. Ljekari opet lijece posljedice.
Svaka treca zena (33%) u Americi ima rak dojki. Nema tu gena, vec hrana koju jedu Amerikanci je napumpana hormonima (posebno govedje meso) i druga genetski modificirana hrana. Ako se uzme u obzir svaka vrsta raka, otprilike pola zena ima rak u Americi!!! Gen?
hahahahahhahaha
djaba to kad cemo si umrijeti od hladnoce
Haj nek je neka dobra vijest ovih dana