Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad pored morske soli, imamo i morski secer xD.
Ima li gdje ulja,jestivog,?
Šta sad , more je slatko ili slano ?
A kuce su od cokolade, prozori od marmelade...
EU dreams + Oil ,ulje,plin.Rusofili pale clanke i vjese na Clix. Pozz iz SC 😁
Ne dirajte to, unistavate prirodu. Toliko se popije coca-cole za jedan dan u USA, nije to odrziv izvor za dobijanje secera
One velike bjele ajkule, su sto posto dijabeticari, toliko su nervozne i grizu sve oko sebe, da mi najvise lice na Milojka koji definintivno dijabeticar, a ako nije, vrlo je blizu dijagnoze!
slatko more seceru
Jestel vi procitali sta ste napisali? 1,3mil T saharoze, a 32 miliona konzervi 0,33l coca cole!?!? Ta kolicina se Sigurno dnevno popije na svijetu. Dajte presaberite to malo :)
32 milijarde konzervi pise u originalnom tekstu na engleskom. Milion - milijarda, tu je to negdje 😂