Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuj helikopterom
Dobar za ubacit u grah he he
Sta je on radio na jugozapadu kada zivi na sjeveru?Pobjegao od kuće. Sve ove cifre od miliona godina podrzavaju teoriju evolucije,zato nas i kljukaju ovim informacijama.Ljudi, ovo su izmisljotine, kao i silne svemirske udaljenosti koje jednostavne ne mogu dokazati.Covjek je stvoren prije cca 7000 godina i zemlja je ravna.Lijepo smo dobili upute od Stvoritelja ali jok,mi znamo bolje.
@AhmedRizo1 Ahmede ako trolaš bravo sjedi pet, ako si ozbiljan...ahmed, you have a problem.
@broj dva Ne trolam brate,ozbiljan sam.Zvuci nevjerovatno, znam, jer su nas ucili da je ovo sto oni pisu fakat i da Boga stavljamo kao eto, On postoji samo ko vjeruje u Njega.Dzaba, svi vjerujemo u nesto.pozz
ja mislila neki dobar film !
@praznaprica odlicno.......volim takve filmove
Srbenda