Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je let na mjesec laz i obmana, zasto takvu istu laz ne naprave i druge nacije, na primjer bosanci, ruci, kinezi, japanci itd.... Sve ove navedene nacije imaju kinematografije, televizije pomocu kojih mogu navedenu prevaru izvesti, bas kao i USA.... (kako vi to kazete)
Ja isto vjerujem da nije niko nikada bi na mjesecu i da je to obicna laz i obmana.
@Aco Kad si zadnji puta bio na zahodu ?
Ma oni malo kenjaju,nikad nisu bili na mjesecu. Rusi imaju dosta neoborivih dokaza za to. Zastava se viori,a na mjesecu nema vjetra. Na snimku spustanja Apola 11, na mjesec ne vidi se prasina,a kad polijece ne vidi se mlaz raketnog motora. Ljudi ne bi prezivjeli putovanje od zemle do mjeseca,zbog pojasa radijacije. I ima toga jos..........