Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno nekad sam procitao da se mi ustvari necemo istopiti od globalnog zatopljenja, naprotiv zbog tog zatopljenja ce mo se zalediti
Europa konkretno hoce, jer zatopljenje dovodi do prekida Golfske struje i klima Europe ode u haos...
najbitnija studija je potvrdila: sto ljude vise penetriras sa negativnim vijestima, sve vise ce biti preplaseni i s time ih je lakse manipulisati i usmjeravati. ..... ;)
HARP u finkciji nista neobicno .
Kada Božo Vrećo i Marija Šerifović promjene pol onda smo najebali...
Ovo će preuzeti titulu koroni čim ona sjaši. Očekujte članke o klimatskim promjenama da se saserete od njih
Daj odlucite se...globalno zatopljenje ili globalno zahladjenje je nesto sto nas ceka...samo kazem.
Ti si baš pritup, samo kažem
Dabogdasve potopilo, pleme li vam hebeeem fašističko.
Fasizam se sve naziva, sto ne odgovara jednom Majmunu kao sto si ti..
Studija.
Zuljaju mozak bezveze , nije ovako , jes ovako , sta oni znaju , kad su pricali , pocetkom 2000 , da ce Jadranski more porati do 2020 ako se sta ne promijeni , dijelovi Splita , Zadra , Sibenika ce bit pod vodom , doceka 2021 i nista .
Cas ce biti susa, pa zatopljenje, pa sad hladnoce
Bacih bezveze pare na zimske gume, snijega bilo svega par dana
Kad je toplo - krivo je globalno zatopljenje, i zato sto je generalno toplije, u cijelom svijetu, zbog tog istog globalnog zatopljenja, zato ce nam sad bit hladnije. - Got it! Idem ukljucit' grijalicu da malo rashladi sobu. Kasnije cu otic pod tus da se malo osusim..
Citaj sa razumijevanjem... A ako to ne mozes - prestani citati!
Ako led koji se otapa snizava globalnu twmperaturu okeana koji su generator klime na Zemlji šta očekuješ da će biti nego novo ledeno doba. Čitaj mao geološku prošlost Zemlje pa povezi kako nastaju glacijacije a kako interglacijacije i koja je uloga Sunca i leda u procesima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)