Takmičenje National Geographica
0
Nevjerovatni prizori savršenih trenutaka u prirodi
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti uslikaj ovakve unikatne trenutke, pa obraduj koliko hoces.
slika #6 - nakon dobre subote :))
drvo je MRAK o.O
e paa sa photoshopm sve je lako!
Definitivno najljepši post čitavog sajta sarajevox-a, kamo srece da vise ljudi pogleda ovaj divni post i odmore se od svakodnevnih stresova i surove realnosti stvarnoga života.
danas svak može biti \"novinar\" i \"urednik\" -_- autoru treba vitamina H, kao i mnogiH drugiH stvari...
Zar se ne pise paukova a ne pauka?
Izuzetno lijepi i zanimljivi prizori.
ne znam sta mi bi da procitam ovaj clanak, ali nisam se pokajao, slike su super
Najbolji dio je taj sto obradu slika uvijek spomenu oni koji to nikada u zivotu nisu ni probali... Prva slika je extra, podsjeca na onaj horor, gdje se nekakva bica pojave iz druge dimenzije:)
Ovaj na drugoj slici isti Bush
Aj ne rise! ^^
ko ne zna, ne zna. ne zna da postoje KAJMANSKA OSTRVA/OTOCI u Karibima, a ovo je samo najveće od njih. ne zna da je LYNX - ris, možda za tu životinju nije ni čuo - iz roda mačaka, nekad se mogla naći i u bosni, sad je na cijelom balkanu ima samo u makedoniji. ali ako otvoriš prvi manji rječnik engleskog, fino ti daje lynx - ris. a MORSKI LAVOVI se kod nas prevodi kao TULJAN ili FOKA. nadati se da bar neke životinje, kao što su HORSE ili ELEPHANT znate šta znače, inače je ovo stvarno sramota. pa vi opet nemojte objaviti ili odmah izbrišite moj post, to ne mijenja na činjenici da ste neznalice
pa svaka \'obrađena\' slika je nevjerovatna, bila priroda ili ne :)