Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pumpadžija, zapišaj mi za cenera...
smrt maloumnicima kao sto si ti !!!
NE treba meni bakterija ja drito ispicam raketno... dobre p.i.ck.e javite se 061 500849
Mene su kao malog ucili da su bakterije opasne, te se ja radje drzim dalje od baktreija!!
Pumpadzijo, pumpas moj, ja prosuo! Sta cu sad??
U.S.S. DABICH :-)
J,E,B,E,M I,S,L,A,M
OVO MORA DA JE IZUM OD DR. DABICA SAMO STO JE ON UMIVAO SVOJE PACIJENTE TJ SRBENDE URINOM....OVO JOS JEDNOM DOKAZUJE DA SU PRAVOSRAMCI NENAD- J-EBIVI U NAUCNIM DOSTIGNUCIMA
Otkud ti ispade!!!??? Uplaši me...
bosnjaci,zar se sveta knjiga cita,ja sam cuo da se uci....vjernici u bosnjaka hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
haha... sjedi jedan
Izvoli brate: http://www.sitchin.com/ ... a ne po frazama. Saznaj kako su nastale Ibrahimove (Abrahamove) vjere. El_loh (Al_lah) je jedan od bogova koji se pojavio poslije Marduka - Sedam Puta Najvećega. Prije njega su bile desetine. Ako ne vjeruješ, pročitaj najstarije pisane knjige na svijetu.
hmmm na ovom saxu cim neko spomene boga u negativnom smislu dobije 50 unlajkova u pet sekundi...CUDO, CUDO!! On nam se obraca preko portala! CUDOOOO!!! il je neki \"brat\" dezurni u redakciji?
Smrt vjeri i religijama, zivjela nauka, sloboda i zdrav razum!!! \"Science will win because it works.\" -S. Hawking
@@@tile Izvoli brate: http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=3828 http://www.scribd.com/doc/13270806 Pročitaj, ako ne vjeruješ - uzmi Ku.r\'a.n, provjeri, ako te ni ovo ne moze uvjeriti, onda si stvarno malouman tj. Gospodar te, na tvoju zalost, počastio \"slijepim srcem i dušom\"!
ti si maloumnik i to nevjerovatan. da mi je znati sta ti razmisljas i sta si ti to pametno u zivotu smislio i uradio. o ovoj datoj temi si ti nesto razmislio i zakljucio ili ti je receno kao i svakom ostalom. tvoj argument moze smisliti i najveci retard. ja nisam vjernik ako si to mislio ali postujem svacije pravo izbora svoga uvjerenja. a ti ne samo da si retardiran vec si i fasista... LIJECI SE MALOUMNICE !!!
Čuj, maloumnik onaj koji razmišlja svojom glavom? Onda mu dobokoumnik dođe onaj vjeruje u ono što mu drugi kaže, a ne razum? Čudna teza. Ja ću malo razmisliti, a ti nemoj, Zabranjeno ti je. Ili pitaj nekog koje je tvoje mišljenje o ovom problemu?