Teorija američkih naučnika
0
Neki dinosaurusi su bili noćni predatori
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... ponekad mi u snovima dolaze sjećanja iz prethodnih života, a u jednom od tih sjećanja, sjećam se i da sam i ja bio dinosaurus noćnog tipa, i sjećam se da sam lovio i jeo biljojede koji su noću spavali ... a kad bi ujutru izašlo Sunce, ja sam bio sit i željan spavanja, pa sam danju spavao.
NEKA SE BAVE PROUCAVANJEM NECEG KORISNOG , A NE NEKIM KOSURIMA ZIVOTINJA KOJE SU IZUMRLE PRIJE 243243 GODINA!!
a sta ako su ipak po danu nekad nesto pojeli!? ovakvim osobama ne samo da ne treba dati plate nego im treba oduzeti i ako nesto imaju od imovine i poslati ih na lijechenje koje ce ih vratiti u stvarnost..
hebo vas vise dinosaurusi...
Šo je najgore ba, niko mi ne vjeruje
...a niko mi nije vjerovao...
A teorije i g.o.v.a.n.a.
I cemu sluzi to saznanje ?