Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu onoga sto sam procitao o islamu mogu samo reci da one koje mi ismijavamo ovdje svi, vehabije, pozivaju bez truncice sumnje u izvornu vjeru.
Ja molim Allaha, Pravednog, Mislostivog, da mi oprosti i da me ucvrsti u islamu i usmrti na njemu, amin.
Potvrdjujem da je istina sa cime je dosao i da je istina ono sto je objavljeno onima prije njega, Isusu i Mojsiju.
Ja Darwin licno se odricem svojih bivsih komentara o vehabijama i svjedocim da nema drugog istinskog boga osim Allah i da je Muhammed njegov rob i poslanik.
Zasto ste ovu GLUPOST stavili pod NAUKA ? Ovo je trebalo staviti pod LIFESTYLE ! (Vi i nauka ste isto sto i SESIRDJIJA i piramide)..
Ovo je neki fashion guru s dildom iskopavo i napiso clanak... Moda je industrijsko exploatisanje ljudskih nedostataka, dok su ljudi vezani s prirodom volili da se farbaju i okite zbog ocuvanja individualnosti... dakle nigdje veze... SA-X=Odron!
hvala Nauci pa nas ima još takvih...
polumudri - imali samo jedno jaje. :D @dje tu pamet... Tako si razumio jer si glup. Da nisi, vidio bi da piše da \"nisu bili glupi /i/ imali su smisla za modu\", iz čega proizlazi da su imali dva svojstva: - nisu bili glupi -imali su smisla za modu Ovo dvoje nigdje nije bilo povezano u naslovu. Konjino.
za onoga koji kaze da nema nikoga ko vjeruje u teoriju evolucije... dosta mi je vise vaseg Abrahama ili Ibrahima i vasih religijskih dogmi. ZIVJELA ZNANOST... dole religijska dogma.
neko opet moje misljenje je da je prosjecni neandertalac skoro pa Einstein za pojedine komentatore :D
Znaci ako nemas smisao za modu, glup si... a ako imas smisla za modu, pokupio si svu pamet svijeta... tako ja razumjeh iz ovog naslova...
pa jos mi nije jasno da neko jos uvjek vjeruje u teroriju evolucije...i to da je nastao od majmuna pa se postepeno razvio u covjeka...ja mislim da moguce samo obrnuto, danas se mnogi iz covjeka pretvaraju u majmuna kao ovaj Razumni iznad.....
ma koga zaboli>....
Pa izgleda da su razumniji od onih koji vjeruju popovima i hodzama i samozvanim \"nacionalnim\" liderima. Neandratalac je napredije bice od Srba, Hrvata i Bosnjaka.
haha, \'djelimicno razumni\', apsolutno tacno, stipe mesic je ocit dokaz!