Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jestel' čuli, Alexis Texas ne postoji. :)
pa to sam ja oduvijek znao, mislim nikad nisam cuo za to pa nisam ni znao da postoje :D
hahhahah glupane koga lažeš
Americki studij hahaha to kao ono kadija te tuzi kadija ti sudi
isto što ne postoji ni HAARP. Cionistički Forbes piše tako i sad kao trebamo povjerovati. Bullshit!
Ja pogledah par dokumentaraca na ovu temu i cvrsto vjerujem u istinitost Chemitraila.
Evo koga zanima nek odvoji malo vremena https://www.youtube.com/watch?v=3pv3SPEE88c&feature=youtu.be&list=PL7QPsrJlAUmwnvHdnlJeSYS0Jgcuwka2g
ne treba nam gore trovanje od ovih automobila kojima su gradovi prebukirani, od drveta ne vidimo sumu...
Prije 50 ak godine su isto ovako strucni timovi naucnici i doktori na sudu tvrdili da cigare nisu stetne za zdravlje, pa se uspostavilo da su to sve bili placenici i danas imamo zakon da na svakoj kutiji se nalazi slika oboljenja od cigara. Nauka kao i medicina su postale komercijalne struke gdje se sve moze ustanoviti i potvrditi i naucno dokazati manipulaciom za odgovarajucu cijenu. Mnogo toga ima gore posljedice od ovih Chemtrails a te struke to ovjeravaju kao zdravo iako znaju da nije
Dobar dokumentarac Vaxxed je jedan novi dokumentarac koji otkriva sa dokazima i strukom sta se tacno desava sa fenomenom o vakcinama i autizmom, i zasto sve vise roditelja odlucuje da ne vakcinise svoju dijecu sto izaziva ektremno agresivne reakcije te industrije koristeci strah kao glavni mehanizam da se roditelji ubijede i manipulisu u davanju sve vise doza vakcina svojoj dijeci.
kad vlada praši komarce ne treba Amerika.
Ubacite malo i kristalona kada letite iznad Bosne....trebaju nam za maline :-))))
Zašto prije 30 i kusur godina nije bilo tragova aviona u ovakvom izdanju kao danas, to mnogi tvrde koji žive u Londonu, Frankfurtu, NYC itd
Nauka je odavno u sluzbi velikih i mracnih sila. Mnogi su piloti govorili o chemtrailsu, cak i prije 20ak godina.
@BiHDragon Imena kolega, imena..
ko sto je sve laz sto eliti nepase da sazna javnost tako i sa chemtrails
ovo o zaprašivanju je glupost..onaj tko se bar jednom vozio avionom jasno je..na visini od cca 8.000 metara je -45, a avion ide 750 na sat, samim tim brzina probijanje hladnog zraka itd..
Nema to veze sa probijanjem hladnog zraka nego sa mijesanjem hladnog i toplog vazduha sto po prirodi stvara kondenz.
@jokashmokash Pa i jeste a i nije to što kažeš. Kondenzacioni trag nastaje zbog činjenice da izduvni gasovi koji motor ispušta između ostalog sadržavaju i vodene čestice koje sa trenutačno zamrzavaju na vrlo niskim temperaturama koje preovladavaju na tim visinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zastava se vijori , a na mjesecu nema vjetra ... ima sve na netu.
Na netu takodjer ima teorija da je zemlja ravna ploca, jel i u to vjerujes? Jer sunce izadje na istoku a zadje na zapadu, ako se zemlja okrece i ako je okrugla zasto ne popadaju sa nje oni sto zive u Australiji?
Kad nas vec perete nekad nas i iscjedite.
dokle ide ljudska zatupljenost boze dragi???!!!
Internet vam moze biti kriv samo zato sto siri informacije i vase namjere !