Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ovo ce biti dobro za safari da gledas zivotinje, a one te ne vide
joj ljudi ludi ste...haha...a jbg...prvo za ubijanje pa onda kad ubiju sve sto treba nama sitnim lopovima :) (onome ko ostane ziv naravno)
Mojne ti vise otkrivat nista
Otrkio sam da je ovaj svijet iuzija, da covjek moze sam sebi stvarati viziju koju sam sebi nametne, covjeka ako boli stomak, glava, uho, zub... sam sebe moze izljeciti time sto mora sebi uglavi zacrtati,vjerovati i vladati svojom iluzijom.
drogba majmune
bitno je da ce sluziti vojsci.... pizda im materina, danas sve radi u ime ubijanja i osvajanja. daj napravite sta za MIR u PM!
Sta god nauci nije jasno neka pogleda najbolju knjigu napisanu prije 1400 pa ce mozda skontat...
cool :)
Jedva cekam da ga navucem. Vec imam ideju!
hahah .. ovo ce dobro doci lopovima :D ili mladicu i osami
ma ja.. samo guraj u vojne svrhe...voli narod da ubija..a pogotov jos sada.. pokrijes se.. i rokaj do mile volje..