Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prof'sore morel se skank uzgajati na Marsu? :D
Citat: "On je izvršio eksperiment, koji je trajao 50 dana, na tzv. kopiji Marsa, koja se nalazi u blizini havajskih vulkana. Tamo su stvoreni uslovi slični uslovima na Marsu." je po običaju KLIKSA i srpske zveri pogrešan.... Evo pravog citata: "Ecologist Dr. Wieger Wamelink of the Alterra Institute in the Netherlands also recently studied the possibility of food growth on Mars. Wamelink planted seeds of 14 plants on artificial Martian soil provided by NASA and compared those crops to a control group that used soil from the nearby banks of the Rhine River." Dakle NE na Havajima, NEGO u Holandiji a za kontrolu su služili proizvodi sa obližnjih njiva na obalama rijeke Rajne. Deset godina rok od početka projekta na Marsu a ne od danas ....
ovaj ima istog dilera ko kikser, Baha sa Alipasinog :)))))
Al ' vidi belaja, ono sve fino probehara kad opauči mraz. Imali mraza na Marsu?
ja bi na mjesecu zatvor jedino napravio!! i onda ne bi bilo potrebe da se sadi na mjesecu XD
Ako ne bude viza ne sumnjam da će bosanci prednjačit u naseljavanju marsa
sta mi dajes crveni palac retardu kompleksaski??
Mislim da je jasno ko je izkompleksiran kad toliko pratiš minuse. Šta ću moram reko možda ti to otvori oči. Evo odsad ću zapamtit da tebi ne dajem minuse. Jel ok? Mislim nije bilo potrebe za uvredama tako samo potvrđuješ na kojem si nivou.
E nećeš moći jer te tamo hebu klimatske promjene i gravitacija.
pa ako to moze zasto je nebeski narod dosao sa Marsa :)!!!!!!
Ovaj je pao s Marsa