Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav sličan izum za rezervoar auta, osim davanja šuški pumpadžiji?
predobroooo, e ovo je dobar izum, radujem se za sve one koji ce moci ovo koristiti i kojima ce ovo pomoci u prezivljavanju
Jaran kaže da se ovo ne isplati jer je već zbavio ovu flašu ali mu dolaze veliki računi za vodu (ovi naši iz Vodovoda mu nabacili sat i plombirali ga)...
@Sony Ma napraviće on od ovog i roštilj i čamac za spasavanje...
Centimetri, lapsus je napravljen jednom sa R i onda copy&paste. A sto se mjernih jedinica tice, papcino (kad vec vrijedjas, onda i sam sebe popljuj), googlaj malo sam ako si vec neupucen i vidjet ces da se mjeru u centimetrima, a ne centRimetrima po metru kvadratnom (namjerno centRimetrima).
Bear Gryls ce im biti vrlo zahvalan na ovakvom izumu :D
@@Ugljesa, moguce je da snijeg padne u pustinji, ali je NEMOGUCE mjeriti snijeg u CENTRImetrima (na prvi pogled je izgledalo kao pravopisna greska, ali si napisao 2 puta)
Kad neko napiše centRimetar, odmah znaš da sa njim ne treba raspravljati :)
pa je.bo ga ti , pored sveg interneta ti se pravis prepametan, de malo proguglaj i vidjet ces da je covjek u pravu, padavine se mjere u cm, ili jos preciznije milimetrima po m2
Dragi Ugljesa, kakav snijeg u pustinji? Majko draga! Padavine se mjere litrima po metru kvadratnom. A snijeg se mjeri u centrimetrima ali ne u centrimetrima po metru kvadratnom. Malo si pobrk\'o pojmove.
Djaba pasha, neka ce mafija lobirat da zaradi vise love.
hm upravo tako mjerna jedinica za kolicinu padavina je cm na metar kvadratni jer snijeg je tesko izraziti u litrama :) interesantno, postavi se mreza ovih po vrhu brda da uzma vlagu i odna prirodnim padom navodnjava raslinje na obroncima, naravno ako je dovoljno jeftino.
Mjerna jedinica za kolicinu padavina centimetar po metru kvadratnom?
jos tu bateriju punite solarnom energijom i super
imal kakav izum da se srbi pune pasjalukom
Ostaviš preko noći flaše u pustinjskom pijesku i gle ujutro pune vode,dobar izum