Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
4-5 mjeseci nakon prodaje ogromnih kolicina ovih tableta vi kazete da ne djeluje. Koja politika, bogate se dok nas papci pisu za masku. Lp
To ste znali da je neefikasan, i znate i to da su njegove nus pojave opasnije od same bolesti, jos i prije nego ste prodali EU za nekoliko milijardi eura. Ima lijek Ivermectin se zove 100% efikasan u sve tri faze bolesti. Da nema lijeka za neku bolest im je vazno, jer samo u tome slucaju mogu proglasiti jos opasniju vakcinu obaveznom. Klasicna MAFIJA na svjetskom nivou.
Koji naucnici???Kakvi ba naucnici?Sve naruceni tekstovi da narodu pojebete i ovo jos malo pameti sto je ostalo.SRAM VAS VISE BILO
WHO sve sabotira, nisu mi jasni nikako
Sve više sam siguran da Sebija zna sta radi. Jedina zena koja nista ne uzima radi toga sto mediji i neki supljaci kažu. Greska što je Fadil dao oare za vakcinu jer to nije vakcina za Civid vec za imunitet opet se možeš zaraziti. Uzima narod pare a nasi glupi mediji razapinju ako ovi ne naruče✌
A jeste Sebiju razapinjali ovdje sto nije naručila😉 Nema lijeka jos uvjek i jos uvjek nista ne liječi Covid
A ne objevljujete vijest da su Dr. Pierre Kory i njegov tim otkrili kako je antiparazitni lijek Ivermektin sto posto učinkovit u liječenju COVID-19, pozvavši institucije da ga počnu preporučivati.
Ja mislim a i oni se slazu da su samo vacine djelotvorne :)
Ovi iz WHO imaju i svoje privatne naučnike. Kad zatreba da progovore što im odgovara.
WHO je u napisao prije 10 mjeseci. da je smrtnost od korone 6% da bi nakon istraživanja PRAVIH naučnika (dr John Ioannidis sa Stanforda i dr) koja su pokazala da je smrtnost 0,27 % (kasnije korigovano na 0,23%), potpuno "zaboravio" vlastiti lažni podataka o 24 PUTA većoj smrtnosti od stvarne. Sve ovo poslije je urađeno na bazi te laži.
To ste znali da je neefikasan, i znate i to da su njegove nus pojave opasnije od same bolesti, jos i prije nego ste prodali EU za nekoliko milijardi eura. Ima lijek Ivermectin se zove 100% efikasan u sve tri faze bolesti. Da nema lijeka za neku bolest im je vazno, jer samo u tome slucaju mogu proglasiti jos opasniju vakcinu obaveznom.
Isti ti naučnici koji tvrde da rastavljaju ljudski DNK na proste faktore, manipulišu genima i rade razna medicinska čudesa, neznaju kako funkcioniše jedan virus i kako ga ubiti. Nevjerovatno.
WHO je ofiran.Kod njih samo vakcina pomaze,ali ni to kao nisu sigurni,jer je u Engleskoj pronadjen novi soj virusa i tako u nedogled....dok bilioneri uzivaju po najjljepsim destinacijama svijeta,a niko im ne smeta,jer su svi ostali u izolaciji...i tako ...do beskraja..
WHO BANDA
Ništa više ne valja dok se ne uzmu pare na vakcinama, poslije će opet uraditi novu studiju i reći da ti lijekovi nisu tako loši. Strašno nas levate, a šta možemo.
Djeluje Ivermectin i to dokazanao i dramatično, samo se to ne smije znati dok se ne proda bar par milijardi vakcina, inače propade investicija.
@kolorit video sa 5,5 miliona pregleda svjedočenje Pierre Korrya, vrh vrhova svjetske medicine https://www.youtube.com/watch?v=Tq8SXOBy-4w
I ovaj WHO vise nabijem na ku...ac. I naucnike isto. Mislim, naucnice.