Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga, vrag odnio šalu. Nećeš više smjeti ni misliti svojom glavom. Odmah ti prevedu šta misliš, i nema te više.
E, super, sad ce nam citat i misli
Ne brinite, stvar je puno jednostavnija: signal koji se prethodno snimi prilikom citanja odredjene recenice, uporedi se sa trenutnim signalom (opet tokom citanja). Ako se signali poklapaju, onda je to ta recenica. Dakle, nije bas neko citanje misli, jer ukoliko se bilo sta promijeni u signalu, algoritam ne moze odrediti koja je recenica.
Oni citaju misli ,znaju masu svemira i zvijezda ,znaju sve o crnim rupama i nastanku svemira a jebe ih jedino prehlada o tom pojma nemaju i kako smanjit smog u Sarajidlibu te kako gume iz Bosne izvuc
Koliko je lose pored citanja misli. U jednu ruku je dobro kada pomislite za osobe koje nemaju na zalost mogucnost govora.
Ja bi Sejdu skopco na to da konacno potrvdimo da je musliman ,on bi lago naravno dok aparat ne bi pregorio
Vec odavno to postoji i ta masina se zove Harp
Sprzio bi se aparat kad bi spojili nase politicare,jedno misle,drugo govore,trece rade...
ovo je fenomenalno otkrice..
E sada smo nagrabusili...
i šta kaže