Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nema, ima samo ne znate guziti....
uh,znaci da me zena lagala punih 5 god. rospija,haram joj bilo
bolje je naucnicima da idu se sexat nego istrazivat ;)
Nekima je teško potrefiti u pravilnu rupu a kamo li da nađu G-tačku. Obave svoje za 2 min pa ti maši ušima. A ovdje šire svoju MUDrost. Pojma nemaju ni odakle su šuplji. Cure, prnite im da se orijentišu :D
nakon što godinama koristim duboki, pri vrhu zavrnuti vibrator (a.k.a. dildo) i poslije par hiljada orgazama, oni će MENI pričati da ne postoji?
Kako je krenulo s ovim objasnjenima,covjek vise ne smije da se zeni....Mora provest 40 godina proucavajuci i citajuci razne enciklopedije,i bezbroj knjiga da bi naucio spavat s zenom.....? Ajd ohladite malo....komplikujete i prepadate narod.
Evo ja sam naucila sta je orgazam, ali opet nista od solo sexa bez vruceg komada mesa..
Ne postoji ku.ra.c moj!
Kako nema? Jooj naucnika djece mi..
a sta kazu naucnicE?
ma nema je jarane
Evo ja se javljam dobrovoljno da pomognem u nastavku istraživanja.
Neki dan su tvrdili da postoji.
Hvala brate,idem odmah guzit,javim ti se kasnije ako sto krivo pođe da mi objasnis,..
postoji, ja sam je sama sebi nasla
Znaci pichka je jos uvijek misterija za naucnike :)
Dragi decki, vi koji ne znate da zadovoljite zenu, a nije vam ni bitno vama je vazno samo vi da odradite posao. zenin orgazam je mnogo suptilniji, trazi mnogo njeznosti. G tacka postoji, ona ea nadrazi stimulisanjem klitorusa koji se nalazi pored venerinog brijega. A ne, nije to nikakvo dugme. Klitoris zahtijeva posebnu njeznost, da gi se G tacka stimulisala, G tacka se nadrazi putem klitorusa. tako da zena mozda imati dupli orgazam. nije vam to nikakva studija, ne moze muskarac nikad prostudirati zenu, nega zena samu sebe. Helem kad zena nauce sta je to orgazam, njima vise ne treba sex. zato su cesto same.