Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brzo će i na vrbi grožđe. A nakon toga je sve moguće.
Mi smo ih davno otkrili...TO su nase \"Istocne Komsije\"...Srbi
“A nebo smo Mi snagom sazdali I zbilja širimo ga Mi.” (Ad-dhariyat, ajet 47)
lJudi nisu stvoritelji i sami su stvoreni iz kapljice .
napravili su i ZABE KOJE LAJU... :D
Joj kad,za par godina budemo imali miseve po podrumima i koji nas budu budili ujutro sa pitanjem PASA gdje (gde) to za sandzackog misa KRIJES SIR!!!!!!
@ @kmet \"kako ti se dalo pisati tako dugu nebulozu i glupost???\" CINJENICA DA SI PROCITAO CIJELI KOMENTAR JE DOKAZ DA JE KOMENTAR SASVIM INTERESANTAN - TO MOZDA STO SE TI NE SLAZES SA TEORIJOM JE DRUGA STVAR...
6ihvsx
super, miš cvrkuće, i šta ćemo sad??? koja je poenta?!!!!!
kako ti se dalo pisati tako dugu nebulozu i glupost???
Screenshot or it didn\'t happen.
Ja sam cuo da postoje tablete koje SRBI mogu piti i da nakon otprilike 3 godine svi turski geni kod srba su izbaceni. Tablete jednostavno napadaju turske gene kod srbina i izbacuje ih tako da srbin postaje pravi srbin a sve turske gene gubi nakon terapije od ovih tableta. Medjutim, nije sve jednostavno, uspostavilo se da su turski geni kod srba povezani sa inteligencijom tako da nakon odredjene upotrebe srbin postaje gluplji, kao muslimani, tako da je se pokazalo da su turci evoluirali u visu rasu od muslimana zato sto su primali 500 godina turske gene. Dodik je narucio paket ovih tableta za njega i poceo koristiti ali je primjetio da postaje glup kao sulejman tihic pa je odmah prekinuo terapiju - imali smo dogovor da skupa tusimo ove tablete srbima ali nazalost nista od toga. Kaze dodik bolje je biti turcin nego glup.
eto vam sad vi koji tvrdite da evolucija nije moguca, zaprdze vam ga mis sto cvrkuce hahahah
eto misa, hoce da te popisa
ima u BiH i rvata koji se cirilicom potpisuju.. cak su to i neki prdsjednici rvatskih stranaka..
Gdje se moze nabaviti jedan?
to me podsjeti na ovu epizodu toma i jerry-a http://www.youtube.com/watch?v=_X0VCTs3sMw