Podaci novog istraživanja
51
Naučnici se povlače s X-a i traže alternative
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazu svi da ne koriste, da bi bili u trendu...
taman da lakrdija udje
Treba osnovati naučnu društvenu mrežu i to je to. Razmišljao sam da nešto slično napravim za nas Balkance. Kad mi naumpadne nezainteresovanost našeg naroda naspram nauke, opadne mi volja za svim.
"ranije ove godine", "ranije ovog mjeseca" Sta se ovo desava? Zašto prevoditi konstruciju "earlier this year / month / week)? Kakav je to novi trend? Ako pisemo u proslom vremenu valjda je bilo "ranije"? Lijepo napisete "Istrazivanje odrzano ove godine pokazalo je..." Bas me nervira ovaj trend pokupljen iz engleskog. Kad malo bolje razmislim, nervira me kad procitam i na engleskom.
glupo ovo x, nigdje veze, sto puta bolje bilo twitter i pticica
Covjek je totalno opsjednut X-om.