Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@minister pa jeste, nama srbima stvarno treba brisanje pamcenja, ali ovi naucnici jos nisu otkrili vasu tajnu: kako u glave naroda usaditi ideje i napraviti novu naciju... uzeti ime rijeke, nazvati zemlju po imenu rijeke, a onda narod po imenu zemlje, dakle rijeke... ma sto ne uzeste neku drugu rijeku, recimo miljacku pa da se zovete miljacani, ili drinu, pa \"drinci\" umjesto bosanci... svaka cast vi ovaj proces poznajete odavno, samo u obrnutom smjeru
hahaha, bravo minister, i to elektroshokom od nekih 20 000 V...
1993-2009, molim Te!
Molim cijenjene naučnike da ovu terapiju probaju na jedno 10-tak miliona pacijenata čije prve traume vuku korijene iz davne 1389 godine. Pokazivati im sliku Bajazitovu, pa Muratovi itd. Takođe bih zamolio cijenjenu gospodu da terapiju probaju i u obrnutom smjeru. Tj. da sjećanje na nešto utopističko ali njima ugodno izbrišu i pomognu im shvatiti kako to ne postoji. Naime bila je jednom jedna država koju su dotični htjeli pretvoriti u nešto, u neku veeeeliku srbiju. E kako to nije uspjelo danas su zbunjeni i prepadnuti jer su se našli u svijetu u kojem te države na njihovu žalost nema. Pokušali su i sa manjim varijantama iste države i sada misle da od košpice koju su dobili može narasti ona veeelika. Pošto na žalost živim i radim sa nosiocima virusa o veeelikoj, meni ih je u neku ruku žao i molim cijenjene naučnike da im pomognu.
To nama treba!!!!!