Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dirajte to bgt
klimatske promjene ce to sve "dirnuti" i rastopiti
kad ih odlede popusili smo
Nismo, svi virusi iz tog vremena su nemutirane verzije modernih virusa, potpuno bezopasne za tvoj današnji ojačani imuni sistem. Klix po običaju sere sa senzacionalizmom.
kada pročitam, naučnik, znanstvenik, meni se digne kosa na glavi, koliko su ti nešto našli a mediji prenijeli, ko se sjeća samo u ovoj godini, ili prošloj koliko je neki naučnika nešto našlo, otkrilo, ogromna većina toga su razno razne gluposti od kojih ljudi nemaju ništa, mediji nas zatrpavaju glupostima, kao i ja što pišem ovaj komentar
Fuj to, ne ne, kaka
Hoce reci nisu sismisi krivi vec globalno topljenje leda na sjevernom polu
Pripremaju teren za novo zakljucavanje
Ne diraj mečku u pičk....
Znači ti virusi nisu mogli da prežive negdje na plaži, ili pored rijeke, jezera, u nekom budžaku na poljani... ali su preživjeli u ledu nekih 15-20 hiljada godina! Hajde ne yebbite nas više Tita ti!
Priprema terena...
Taman da ga puste medj narod :D
Svake god po 1 da nam posalju😂
Samo vi cackajte
Ma odosmo u 3 lijepe p.m.....svakako i kad se odmrzne i kad se smrzne..
Hahaha pripremaju nas za nove bolesti hahah
Glupog posta tobejarabi
Otkrili su oni moj ku.ac.
neuki klixaš misli da je svaki virus opasan, a ne zna da klimatskim promjenama cemo odlediti sav ovaj led i da ovi naucnici rade veliku stvar i provjeravaju jel tamo ima opasnosti za nas ili okolinu