Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.24sata.hr/lifestyle/francuzi-hrvatski-antibiotik-pomaze-protiv-korona-virusa-682479
Ali i ako nađu, antivirotici obično pomažu samo prvi dan. Slikovito rečeno, oni privuku virus na sebe, umjesto ui ćelije. Kada virus uđe u ćeliju i tako počne da se razmnožava, onda je kasno. Tada ostaje samo simptomatsko liječenje: paracetamol, ibuprofen ili aspirin za smanjenje temperature, mentol za grlo, inhalacija pluća i sirup za iskašljavanje, itd, do oporavka
jeste. beli lukce, rakija i kiseli kupus tj. raso
Koliko je čovječanstvo napredovalo u svemu pa čak se krenulo u miješnje u Božije,ali ipak tako malešni stvorenje sve sruši.Trebamo se svi preispitat.
Boje se virusa a Gospodara se ne boje.
Virus postoji, dokazano.
Jako je bitno da se gradjani pridrzavaju pravila koje namece vlada i civilna zastita. Mnogi neshvataju ozbiljnost problema! Mnogo je bitno da se broj zarazenih ne povecava iz dana u dan. Nijedna drzava na svijetu nema resurse da lijeci 0,05% gradjana svojih gradjana. Mi ako nastavimo ovim trendom kao do sada, lako cemo doci do cifre od 20.000 oboljelih... e tad je kasno!
debili objavite da je u Americi trump juce odobrio upotrebu hydroxychloroquin za terapiju protiv korone jer se dokazala kao djelotvorna inace se radi o lijeku protiv malarije
@nemampojma to je lijek koji su i kinezi koristili. nije lijek za coronu, ali pomaze u nekim slucajevima, a sve sto pomogne >0% slucajeva je dobro. To sto je Trump odobrio je samo formalnost, posto su u US regulative dosta stroze nego u Kini.
nek im Ronaldo Mesi ostali glupani koji su placeni milione sada prave lijek , a profesori po 1000e plate