Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ma htjedoh dati komentar, al' bolje je ne.
Hajteee molim vas gospodjo,kakvi majmuni kakvi bakrachi.. Nije ni nauka svemocna,hajde molim vas ne uzdizite je.. Ima milijarde jos nepoznanica u nauci,nije to sto vi mislite.. Recimo nemoge se sad sjetit neke nepoznanice,ali cu se sjetit sigurno,ako nista izmislicu.. :D
qurac oni znaju sta razmislja trogodisnje djete a akamo li majmun
Hem je istrazivanje glupo, hem besmisleno. Sta su htjeli dokazati? Sto je najgore, silna se lova u to ulozila. E, moj svijete, gdje to ides?
A hoćeš li nama ograničenim objasniti zašto je glupo i besmisleno? Po mogućnosti može i neki predlog šta treba poboljšati u metodologiji istraživanja da bude manje glupo i da ima više smisla.
Sandzaklija....ako su one intelektualke pitam se na koga si se ti bacio sa svojim primitivnim razmisljanjima.
"Obje verzije sa sobom su nosile isti zadatak – izbjeći prekinuti konopac i izabrati netaknuti konopac. U pokrivenoj verziji subjekti testa morali su se osloniti na "objašnjenje" bez mogućnosti da vide šta se u kutiji zapravo dešava. Svi testirani majmuni i djeca pokazali su bolje snalaženje kada je pred njih bila postavljena otvorena kutija." Pa kakvi su ovo naučnici? Hahaha, majmunsko razmišljanje je razumnije od njihovog. Pa naravno da se mora pronaći objašnjenje za zatvorenu kutiju. I odrastao čovjek bi se oslonio na objašnjenje, ako je kutija zatvorena. A otvorena kutija? Pa vidi se šta je u kutiji, svak' bi se bolje snašao, to je jasno. Možda vi ne bi? :)))) Danas se svako naziva naučnikom.
Sandzaklija... bice da je to slucaj u tvojoj porodici.
A mi smo dokazali da balkanci bilo koje starosne dobi razmisljaju kao majmuni...
...e, brate, što uvrijediste klixove kreacioniste...da oni budu slični majmunima? ...nema šanse...
Bogohulnice! :)