Smanjenje cijena hljeba i žitarica
0
Naučnici će uzgajati pšenicu otpornu na sušu i bolesti
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brine li ovo ikoga? Jao de jos mi samo falis u kuci da mi kasikom naspes kakvih toksina .... Ode svijet u pm... a mi cemo svi down polako umirati od raka i tumora.
glup si, odavno se radi sa GMO-om
za sve vas koji ste na strani GMO hrane: svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i \"glupi bosanci\".. ti brate hrani svoju djecu od malih nogu GMO sojom, pšenicom, kloniranim i kukuruzom hranjenim kravama, i bog vas veselio i žijeli vi 100 godina, al nemoj meni brate govoriti da sam \"glup\" pa još po to navoditi i čitavu naciju, jer ja imam svoj stav i svoj izbor i niko nema pravo da me zbog toga vrijeđa poruka za sve: istražujte o GMO, ne uzdajte se u jedan izvoj nego provjerite na barem 10-15 mjesta, ako ništa, barem pogledajte dokumentarac Food Inc., barem ćete shvatiti okvirno svjetsku industriju hrane pozdrav svim dobrim ljudima
Iz komentara se vidi da je i dalje popularno biti \"glupi bosanac\". Dok večina stanovništva ne bude gledala pozitivno, na korisna naučna istraživanja, nema nam napretka. Večina bira europske WC-e kad su u dilemi, škola ili WC. Za informaciju: Da jedemo \"prirodnu pšenicu\", već bi davno poumirali od gladi!
Poslije unosa hrane u organizam, tijelo pocinje da svijetli! hahahah
Rasturit ce nas sa ovim bio-inzinjeringom.
i otrovnu vjerovatno :P
nek izmisle otpornu na federalne rezerve.
Znači počelo je sa genetski modificiranom hranom.