Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ova planeta izdrzi jos 50 godina sa ovakvim budalama na njoj onda joj svaka cast...
E sad sam zabrinut
Sad sam se pravo zabrinuo šta će biti za 250 miliona godina ccccc kuda ide ovaj svijet hahahahahahhaahaha
evo nasi smrd ljivi politicari sve 3 loppovskeeee rekli zlatzne kaske baaaaaa dolaze za 250 miljona god. baaa
cime se oni bave
ucinice je ljudi za 18
tada ce svijet biti mali a srbija velika
Koji ste vi utopisti. Stephen Hawking je govorio kako imamo vremena još 1000 godina, a onda napravio nove proračune pa rekao: "Ljudska vrsta ima 100, a ne 1000 godina da nađe novu planetu za život". Rekao je da čovječanstvo ima samo 100 godina da razvije tehnologiju za planetarnu kolonizaciju. Glavni razlog tome su - klimatske promjene.
braco mila budala, ponasanje ko u djece, eto sama zemlja nastala, mi cemo svakako nestat jednog dana a zemlja nece imati vise svrhe, bit ce unistena
pa svijet ce svakako bit nenastanjiv i bez tog superkontinenta
Svakako je realnija opcija da i prije izumremo udarom nekog velikog asteroida ili nekom drugom prirodnom katastrofom
Ma mi ćemo našu planetu svakako uništiti za narednih 300 godina.
Mi ako prezivimo jos barem tisucu godina imat cemo znanje o nastanku svemira, onog sto zovemo materija i zivjet cemo vjecno. Potpuno cemo kontrolisati nastanak novih materijala, manipulisati sa DNK-a i imati apsolutnu kontrolu nad klimom na Zemlji i drugim planetama. Covjecanstvo je zaslo u polje naucne fantastike, samo se o tome jos ne prica mnogo ;)
Benz ili bimmer?
joooj sta cu sad unisti mi noc
I ovo će se prije formirati nego što ćemo mi autoput VC završiti.