Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oki doki
ma vidjeli da se kod nas rasipaju sa milijardama pa da su u toku hahah
Čisto bacanje para u ne povrat,pitam se ko je sledeci na meti Amerike za rat.Jer neko mora platiti ovo sve i zivotima.Ja mislim da je zaista ne moguce otici na ovaj mjesec,zamislite koliko samo ima nepoznatih stvari u svemiru,jedan kamen moze da unisti letjelicu da ne govorim o velikim gromada.I jos pored ostalog valja pogoditi putanju.
Slazem se brate s tobom. Tek istrazuju Mars a ne nesto drugo. Mada i nije nemoguce poslati sondu veoma je moguce ali da covjek putuje to je vec nesto drugo... To je bar za sad nemoguce... :/ ali opet kazem... Od njih se svasta moze ocekivati. Pozdrav...
Nije ovo prvi put da se salju neke sonde mnoge od njih su zavrsile bukvalno u praznom prostoru.Po mom misljenu treba traziti neko drugo rješenje,volim nauku stalno je pratim.
Fenomenalno,naravno ako je moguće.Ko zna sta se nalazi ispod leda
Misija Europa, solidan sci-fi :)