Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehh, zar nisu svi testovi na svemirskim raketama vazni??
Cuj, misija artemis,muma vam lazljivu satanisticku. Da su 1969.godine bili na Mjesecu danas bi do Mjeseca bila turisticka putovanja jer ima dosta bogatih ljudikoji bi platili da prosetaju Mjesecom.Na Mjesec je nemoguce sletjeti jer Mjesec nije cvrsto tlo.
Nije svakome da sve razumije, nekima je to nauka, nekima carolije.... Ne brini se, nece tebe slati sigurno..
Sad testiraju rakete za letove,odlijepi se od Zemlje par kilometara i nesto nestima a raketa 1969.godine bez ikakvih problema otisla i vratila se sa Mjeseca.Nevjerovatno ako ima jos neko da vjeruje da je covjek krocio na Mjesec.
Da kročio je više puta. Do sada je ukupno 12 ljudi bilo na mjesecu.
Masala