Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su brutalniji u ismijavanju zdravog razuma.. da nije zalosno bilo bi smijesno
evo nam ravnozemljasa, odsvno vas nije bilo. jel to zimski san odspavan?
@Jo_009 ako vec nesto tvrdis budalo, zasto ne objasnis to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakve je star trek kupleraje imala - u holodeku ...😂🤣
@Klauss Jah, jazuk za Star Trek....
Takodje se vidi natpis gdje pise Aco Srbine Aco Srbine. I vide se tacne linije razgranicenja od Kosova. Vidi se Vulin sa puskom.
Isto identicno cu uraditi na Adobe Photoshop i poslati Klix direkciji da stave: Momak iz BiH slikao znak Star Treka na marsu! (FOTO) (VIDEO) (SISE)
eh da ti je znati ono sto ne znas
I ovo će proći.
ovo nije prirodno, ovo su napravili vanzemaljci da nas trolaju
Zar nije Mars čokoladica
ja koliko znam da je mars narandzast
crvenkast, al koliko ja vidim ovo je crno-bijela fotografija
Navalili diplomirani metalo-kobasicari da nam pojasne da je zemlja ravna i da je ovo CGI...impresivan broj pluseva na njihove isprdke od "istrazivanja" po yt....
Kakvi glupani ovdje komentiraju. Za balkanca je sama nauka jedna teorija zavjere, misle da nista nije onako kako se cini. Valjda zato sto su glupi, neskolovani, lijeni, pa im padne lakse da su svi takvi. Ako im kazes da objasne neke svoje tvrdnje, nemaju nista za reci jer su glupani naravno. Evantualno se uhvate Van Allenovog pojasa ili kazu kako to da Zemlja nikad nije snimljena cijela.
Bosnjak sam ali moram priznati da smo najgluplji narod na svijetu
ma znaju da su mnogi astronauti kasnje obolili od bolesti koje su povezane uz radijaciju. kroz pojaseve su prolazili nekoliko sati, a smrtonosna doza bi bila da su prolazili mjesec dana.
Kakva laz nisu oni stigli do mont eversta a ne na mjesec
nek si im rekao 😇
Joj komentara, a niko nije pročitao tekst.
@Infidel Sta ima Bosnjo citat tekst kad je najpametniji na svijetu. Znanje se ne dobija citanjem, nego sjedenjem u kladionici i ispijanjem kava po citav dan.
Prave najke na marsu
NASA ce dobiti Oskara za najbolji animirani film
Står Wars na aparatima :)
Kakva budalestina =D
Kolko narod mora biti glup da bi povjerovao ovim shranjima
sumnjicavost je prirodna pojava kod ljudi, posebno onih koji jako malo znaju, tako da te ne mogu osuditi, posve se prirodno ponašaš.