Gašenje požara u svemiru
0
NASA se igra vatrom
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapalit ce idioti Mars, samo se zaje.bavaju
pa kako to drugacije se odvija, sto to niste papani preveli
Haj budi MUSKO pa me pogledaj !! http://adf.ly/3zflV Ne boj se ;)
AMA NEZNAM STO ONI UOPSTE I IDU U SVEMIR, STA CE GORE. DOSTA JE STO SU NADJIDJALI OVE SATELITE. NEVIDIM SVRHU TROSENJA TOLIKIH PARA DA BI NJIH NEKOLIKO OTISLO NEGDJE GORE.
..i kako to sagorijevanje izgleda???
ti ocigledno mislis ta to bolje znas od gospodina ramba
nije ubrizgavanje goriva pod pritiskom nego upuhivanje odnosno tlacenje zraka,a gorivo se naknadno ubrizgava-tako radi motor sa turbo punjacem- a ubrizgavanje goriva pod pritiskom koriste dizel motori osimako nisu haj sad zdravo
Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora saunutrasnjim sagorijevanjem.Turbo folk je gorenje naroda.Svako pospjesivanje tog sagorijevanja je turbo folk.Razbuktavanje najnizih strasti kod homosapiensa.Muzika je miljenica svih muza, harmonija svih umjetnosti.Turbo folk nije muzika, turbo folk je miljenica masa,kakofonija svih ukusa i mirisa. Ja sam mu dao ime.Alkohol je turbo folk,koka kola je turbo folk,pecenje na raznju je turbo folk,porno sopovi su turbo folk,nacionalizam je turbo folk,rejv parti je turbo folk,etno dzez je turbo folk.Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva pod pritiskom u cilindar motora saunutrasnjim sagorijevanjem.Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime.
Sve ono što trebate na netu...imamo! :) - Kategorisani paneli preuzimanja svih medijskih fajlova (MP3,DIVX,PDF...) - Online gledanje titlovanih filmova! - Kolekcija lektira i stručnih radova sa bazom koja se na vaš zahtjev dopunjava! - Facebook 100% integracija (Komentiraj, prijavi se, prati prijatelje, njihove objave, i još mnogo toga, uz bhnet.info) Stranica: www.bhnet.info Facebook Page: http://www.facebook.com/page s/BHNetinfo/297464966941 190
Alene oprosti !! i jos nesto zapalit ce se i saturn al alen skoro na tebe je turn (red) !! VOLIM SARAJEVO
u svemiru vatra sagorjeva vakum zato reaguje drugačije nego na zemlji