Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali nebeski narod prati ove informacije, evo prilike da odletite gora a mi dole ostanemo mirni.
Prije cete vi u Aziju...msm kako se stvari razvijaju
Jeste li nesto cudno primjetili? Idemo redom: 1. Kora-crvena 2. okean-plav 3. led-bijel Kako li ono ide zastava Srbije? :D
I zastava Dodiklanda.
Super su infidels, kad god NASA prdne oni nađu za shodno da kažu kako je nema kreatora i onda pišu kako je religija najveće zlo, Muhamed ovo, Muhamed ono i sve po islamu nikada još na klixu nije neko napisao nešto protiv krišćanstva, budizma, hinduizma ili nešto tipa "Ateisti su najveći kreteni i debili odma' iza pedera", mimo onih prepucavanja na relaciji četnici, ustaše i balije... za tijelo zna se gdje će a duša, možda ispari u vidu kišnih kapi i preseli na Encelad
A što se tiče Europe, čovjek će prije stići na Europu, nego mi u Europu.
Nastanjiva... kao i RS za bošnjaka
Nek nam vrate Elvisa,Haseta Brus lija a evo im silikoni atomska i cia....
Nastanjiva mjesta na 65km dubine hm.
Ima li veće ublehe od astrofizike? Sve je u domenu nagađanja, pretpostavki, filozofiranja, teoretiziranja. Pokrenuću inicijativu da se astrofizika "premjesti" iz kategorije prirodnih nauka u kategoriju društvenih nauka, najbliža je filozofiji po naučnoj metodologiji i sistematizaciji.
Ima. Postanje na klixu.
Možda. :) Na klixu nisam bio duže vrijeme, i večeras nisam imao pametnijeg posla nego sjest za komp i ubit flašu vina blejući u ekran. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
komunjare bi sve poslao gore
Ova dva mjeseca su srbske. Prasrbi zivili tu.
Ima njih gore već sigurno stotinjak miliona! Vidim ja da mi se prorijedio komšiluk...
znao sam da nisam sam :)
Eto nove prilike za Evropske posmatrače na polumjesecu Europa. Neka dr.Čovic haplicira za priMi Me
kako su vrijedni ovi iz NASA-e
Odlicno, sad ce trositi milijarde dolara na nepovratne expedicije, a Zemlju i dalje unistavati..
I treba trositi novac na to!