Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahahahahahaha.......
Ma razmatra ona k... moj, to sto vam kazu vi mislite da je tako i slijepo vjerujete a sta je sa slikama iz svemira , slikama marsa i avega ostalog koje oni retuširaju i postave na net da kao svi vide a ovamo bacaju prašinu u oči kao oni ce nesto pokusati ili razmatraju a rade nesto vec 30 god u tajnosti 🤨
a more li se gOlF 2 vozit po mJEsecu, imam stiker crn ko smrt, eUro1....? :(
Sta reci neki ce da nastave sa zivotom a vecini je adios amigos. Samo cu reci bolje ne znati nego znati jer je zaje..ano bas. Ne sekirajte se nego uzivajte u zivotu, prijateljima i porodici jer niste medju onima koji ce udisati na mjesecu i marsu.
Jbt mjesec je doslovno levitirajuci kamen, da bi se stvorio zivot ne mora se stvoriti atmosfera, već se mora uložiti mijsrde dolara za par naučnika tamo. Dok Zemlja, nesto najljepse u Univerzumu, ona se tjera na sami rub ocaja. Nevjerovatno sta sve covjek ima na pameti, a da nije zdrava pamet.
hahahahahah
Nemojte to raditi. To je Balvanland. To je dio Sumadije koja se odlomila , dok su se borili sa vanzemaljcima
To je stara srpska zemlja
To je drevna srpska republika mjesec. Kolijevka svih srba, nazalost srbi su se morali preseliti na zemlju. Zato se mi zovemo nebeski narod. Ali vraticemo mi nas mjesec i na taj nacin zaokruziti projekt "srpski svet" srpski svet i srpski mesec.
pa NASA i ne radi nista drugo nego fantazira, ko biva pravit ce se na mjesecu cjevovod od Al jer ga ima na mjesecu. Proces prerade i obrade kao i potrebne kolicine sa sadasnjom tehnologijom je fantazija, cak kad bi i problem radnika, personala, robota rjesili. Vazno je budzetske astronomske iznose unaprijed osigurati, zaboravili su dodati da se boje da ce ih Kinezi preduhitriti.
Cjevovod za kisik? Ovo je zanimljivo za Sarajevo, Zenicu, Tuzlu