Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puca od života, nema šta
promijenili naslov, pisalo je život, a sad organska materija, mogli su se opet zahebat pa napisat anorgansku
Ja ne znam koji me vrag tjera da citam naucne clanke na Klixu kad mogu lijepo na space.com da procitam ovo napisano kako treba. BA hebo ga engleski, ja bih ovo bolje preveo, a nisam kakav znalac veliki.
Posro se naki cetalj..SAO Ceres😂
Kazu da su nasli Srpski DNK gore....
The Expanse uzivo. :)
Jel srpsko?
Da nije bogumilsko možda :D
Legitimna @Hipoteza. Al mešćini da je srpsko, čim je ćumurli. Da nije kakav Uglješa to?
Ovo je fotošopirana slika mjeseca,kakav crni Ceres al vas šalta NASA samo tako a vi i dalje vjerujte u naučne bajke. :D
NASA vas laže ne vjerujte šta vam kaže !
Ceres je ASTEROID, ne planeta!
Ceres je božica poljodjelstva iz rimske mitologije .
Neka molekula na planeti je "dokaz" za moguci zivot, a dijete u majcinoj utrobi nije zivot i moze ga se pobaciti?! Katastrofa.
To je dokaz za "moguće postojanje ili nastanak" života, a ne kako KLIX navodi "dokaz o životu".
@Miles Dyson Bez obzira na to, ako dijete u majcinoj utrobi koje ima ljudski oblik i hrani se pupcanom vrstom nije "zivot" ili "moguce postojanje ili nastanak zivota" kako god hoces... svijet je otisao u pm. Civilizacija koja legalizira ubijanje vlastite djece ne zasluzuje postojati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve oni fol uslikaju samo nema orginalne fotke zemlje vec samo fotosopirane fotke
Dosadni ste s tom pričom. Pun internet tih slika, ali takvima kao ti je "sve" fotošop, pa čak i vaš život, tako da je bespredmetno.
@vjecnokonačište Tbe čovjek da povede "gore" i pokaže ti sve, tvrdio bi da su te drogirali i usadili sjrćanje. Zato je s tobom bespredmetno raspravljati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
žljut, kentor i mespatle...
Hej životee umoraan saaam...
Kakav život na minus Bog zna koliko stepeni? Ne kenjajte
@Zarathustra u pravu si,na kraju krajeva i jest najrelevantnija teorija o nastanku zivota na Zemlji da su asteroidi donijeli neki vid bakterija koje su prezivjele temperature i vakuum.
jbm vam mater nisu pronasli dokaz o zivotu vec element koji se nalazi u katranu a nemam nista protiv ni da su nasli ne dokaz vec zivot tamo...da mi ovi dezurni domaci internet kvazi-naucnici ne prisiju kakav radikalizam.