Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kriv čovjek, nego kapitalista. Nezasiti kapitalizam je putem multinacionalnih kompanija uništio zrak, vodu, zemlju... Sve za dolar.
Ja koliko znam, socijalisti proizvode minimalno iste kolicine gasa. Zato TISU.
Oni nas uporno kroz medije ubjeđuju da smo svi jednako krivi i da svi snosimo za to odgovornost. Interesantno je da tu ideologiju financiraju isti oni kapitalisti koji su zapravo odgovorni za stanje na zemlji kakvo sad imamo.
Iz principa prestajem pratiti klix! Brisanje tuđeg mišljenja koje ne predstavlja uvredu je dnovinarstvo. Usmrdili ste se!
Sta sam ja kriv? Idem na posao, dodjem kuci? Prestanite svaljivati na ljude kad se zna 100 kompanija koje cine 90% zagadjenja.
Covjek je jasan kriva je nauka kojom manipulisu kapitalisti
trebalo bi smanjiti populaciju jel tako... trebalo bi finansirati gay lobi da sto manje se pravi djece jelde trebalo bi i fjeci dati vakcine da i oni postanu sterilni trebalo bi poticati usvajanje paščadi jel tako puu bando koja se krijete iz klimatskih promjena i šuplje oko zagrijavanja zemlje
Zar nije skoro rečeno da se povećala količina leda na Arktiku?
Ja sam citao neke studije koje govore da ce do 2050. godine nivo mora porasti 2 metra.
Mozda Ako nastave crpiti naftu iz polarnih kapa a pri tom busenju leda probijaju se termalni izvori koji ubrzano zagrijavaju more koje topi led
kada odes u Doboj, nece vise plaza biti toliko daleko :)
Kapitalizam je kriv
Topi se Antarktik velikom brzinom, nemojte se čuditi kad neki gradovi ostanu pod vodom, ko je zamislio da će se pojaviti korona i uraditi što je uradila. Historija čovječanstva nas je naučila da ništa ne treba da nas čudi.
Taman da na more u capljinu
Ovu idiotsku priču slušam od 1980tih...Do 2000. je more već trebalo biti barem u Mostaru. Sad će opet navaliti, kao i uvijek, svremena na vrijeme.
znaci kupis zemljiste na trebevicu...i tvoja cukununucad ce imati kucu za rentanje nekih dvadesetak metara od plaze...
Hoce li Miljacka nadoci?