Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krater "JEZERO" nazvan je po gradiću Jezero koji se nalazi između Jajca i M.Grada. O tome ni pomena u članku 😕
Gdje je snimano? U Čečeniji.
Ikonu nosi i na mars
Filuju nas pričama kakvim oni žele ,možemo znati samo što nam oni prezentuju i u koju svrhu.Lafo naučnu ,ništa kapitalizam ne radi ,a da mu se ne vrati.
Sve je meni ovo drago oko "osvajanja" svemira, medjutim, bacanje para u isto vrijeme. Dok god ne izmisle atomski pogon, znate vec tu pricu, dzaba im Mars, sprzen i nikakav... kome li je zelja da zivi u nekim kupolama na Marsu... osim naucniku... A iscijedise pare...
@SabanadzovicRefik nije bacanje para. Zamisli koji rudni resursi se sve mogu koristiti u svemiru. Nema vise bušenja Zemlje i uzimanja resursa. Naravno mi smo daleko od interplanetarnog putovanja. Nije isplativo kao prodaja oružja.
U 36 sekundi video-a vidi se ingenuity helicopter.
vala jedva cekam 😊