Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel Arsenom Dedicem?
Nek dodju u bosnu. Ovdje mogu otkrit penzinere koji prezivaljaju sa 100km mjesecno ccc
E silji ga i ova NASA pravo, lafo tek sad otkrili. Otkrili su oni davno samo sad objavili da se malo sakrije wiki, koreje i tako to.
Gola, očajna i bolesna, u blizini gradske bolnice u Port-au-Princeu leži pokorno sklupčana na pločniku, s rukama prislonjenim uz prsa - to je današnja slika Haitija. http://adf.ly/CDRO
dada tresla se voda rodio se mis.
Nase,trice i kučine će svašta otkriti, samo nikako da otkriju gdje je zločinac Mladić ! !
Nije valjda da su sad prvi put nadosli na to da bi zivot mogao da se sastoji i iz drugih hemijskih elemenata?
ma eto ti radis
Sto ja imam osjecaj da ova NASa zabusava i nista ne radi osim sto prosipaju suplju pricu neukom narodu i nepismenim novinarima!
i ja sam otkrio kako izgleda 100 KM u ruci...
Tako mi je drago sto ima malo komentara na ovaj clanak. Zamijenilo fosfor sa arsenom? Da ti jeb.... nevjerovatno i fantasticno!