Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li naći ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club
A istina o Antartiku nista?
A koja je to?
Trazi sam pa ces svasta nac..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo da nam još ne uvedu akcize za NASU.
Jednog dana ću da pišam iz ISS-a.
Pa otici ce par njihovih ljudi do VR studija sa specijalnim efektima, mozda koja javna licnost, da podignu atmosferu i da slazu koju ne bi li masu drzali jos u zabludi, ali ne vrijedi im nista narod se budi. Jedino sto ce ovim nasim naucnicima biti lakse kada ugledaju snimak sa ushicenjem potvrdujuci kako je stvarno iss istina i kako su oni pametni, kako su isli u skolu, a kako su rz glupi i neobrazovani 🤣
Evo, tvoje prilike. Mi sa Klixa se utalimo i uplatimo ti da se provozaš do te svoje kupole? Postaneš "specijalni" dopisnik!?
ravnozemljasi na haparatima
@misMekinjas bas na aparatima jos kad vidim sliku a ispod potpis NASA ma nema evo vec kreno na cum
Jos uvijek se niste pomjerili sa zemlje stoko lažljiva
Jel' ravna zemlja kad je gledas s tog brda na kojem zivis?