Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto mi vi sa klixa brisete komentar nije nista ruzno napisano il vam nepase ono sto sam napiso ako kazem da im je tada kompjuter imo memorije kao danasnji kalkulator i ako su rekli da moraju nac rjesenje da prodzu van alenove pojase radijacije znaci 1969 prosli bez ikakvih problema a danas nemogu vjerovatmo tada imali bolju tehnologiju koji su to lazovi
Pretpostavljam da su ove budale, koje ne vjeruju da je moguće doći do mjeseca, iste one budale koje vjeruju u neke velike barke i potope i cijepanje mora i poslanike i ukazivanja.
Hhaahahahahahaahahaha
kazu da je tu tehniku iz 1969 tesko ponovno osposobit i da bi im puno trebalo i novca i vremena a tada im kompjuter imo memorije ko danasnji kalkulator i jos kazu da moraju osmisliti kako da prodzu van alenove pojase radijacije pa kako su onda prosli prije 50 godina sami sebe u lazima hvataju
Citao u nekadasnjoj veseloj svesci sta li? Niko ne prica obtehnologiji 69-e .., procitaj malo neato ozbiljnije recimo Michio Kaku. Nego je vecini populisticki nastrojen politicki environment izaprao mozak do tacke da vise vjeruju Trumpu - zelenasu psihopati, Adolfu Orbamu, Erdi diktatoru nego naucnicima… Nije Nasa KTK visoko i nekad valja vjerovat nauci- pametnijima … a ne samo urlatorima sa politickih bina.